Dilluns, 27 Mai 2024
CREATIVE COMMONS SEARCH Cercador de Creative Commons. Cercador de continguts lliures d'alguns proveïdors d'imatges, audio i vídeo com potser Flicker, YouTube, Jamendo, SoundClound, Pixabay, etc
GOEAR

Goear. Et permet cercar i escoltar música online de forma gratuïta. Pots trobar des de cançons infantils fins a temes per a adults. El cercador és molt senzill i eficaç.

SPOTIFY Spotify. És un reproductor de música en streaming. Té la versió gratuïta, però amb publicitat que pot interrompre d'audició de forma esporàdica. Està vinculat a determinades xarxes socials.
VIASONA Viasona. Bona opció si el que vols és trobar música en català. Ofereix una cerca alfabètica i pots trobar desde cançons infantils fins a temes per a adults.
INTEF Banco de imágenes y sonidos de INTEF. El Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado, posa a disposició del professorat i de l'alumnat una gran col·lecció d'imatges i sons gratuïts sota llicència CC BY-NC-SA 3.0.
FREESOUND FreeSound. Base de dades col·laborativa de sons, efectes i música amb llicència de Creative Commons. No trobaràs música comercial.

 


BLOCS PERSONALS: