Dijous, 28 Març 2024

Repositori d'imatges

CREATIVE COMMONS SEARCH Cercador de Creative Commons. Cercador de continguts lliures d'alguns proveïdors d'imatges, audio i vídeo com potser Flicker, YouTube, Jamendo, SoundClound, Pixabay, etc.
GOOGLE IMAGES

Google Images. Cercador d'imatges en internet.

PICASA

Picasa. Eina per visualitzar, organitzar i editar les nostres fotografies digitias o imatges. Es pot fer tant descarregant l'aplicació com des de la pròpia pàgina web. Està integrada amb Google +. És utilitzada per molts professors tant per a penjar les fotografies del blog de la classe com per tenir recursos com fitxes, contes, cartells, etc.

FLICKR

Flickr. Espai web per emmagatzemar fotografies. Es pot emmagatzemar, ordenar, buscar, vendre i compartir no només fotografies sinó també vídeos. És interessant perquè podem trobar fotografies amb llicència Creative Commons. Les fotografies solen tenir una bona qualitat. Existeix la versió gratuïta i de pagament.

BANCO DE IMÁGENES Y SONIDOS INTEF

Banco de imágenes y sonidos de INTEFEl Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado, posa a disposició del professorat i alumnat una gran col·lecció d'imatges i sons amb llicència CC BY-NC-SA 3.0.

CLKER

Clker. Comunitat d'imatges vectorials online. Els usuaris poden descarregar imatges creades per altres usuaris o crear-les mitjançant el seu editor gratuït online. Les imatges creades queden a disposició de la comunitat per ser utilitzades lliurement.

OPEN CLIPART

OpenClipart. Col·lecció d'imatges de domini públic. Per a la creació d'imatges d'aquest proyecte, es posa a disposició dels usuaris el programa Inkscape, que és un programari lliure pel disseny d'imatges vectorials.

CLASSROOM CLIPART

ClassroomClipart. Galeria d'imatges, gràfics, animacions, il·lustracions, dibuixos i vídeos d'ús lliure.


BLOCS PERSONALS: